Openingsaanbieding! Gratis verzending vanaf €20,-Verzending & bezorging

Verzending & bezorging
Alle artikelen in onze webwinkel worden uit voorraad geleverd en zullen bij bestelling voor 18:00 altijd dezelfde werkdag verzonden worden. Mocht dit onverhoopt niet haalbaar zijn dan wordt u hier direct per e-mail over geïnformeerd.
 
Alle zendingen worden verzekerd verzonden, met uitzondering van kleine brievenbuspakjes. Dit betekent dat er een handtekening gevraagd wordt bij aflevering. Wij hebben in dat geval de zekerheid dat het pakketje is afgeleverd, en u heeft de zekerheid dat deze niet zomaar voor de deur wordt gezet met alle gevolgen van dien.
 
Na ontvangst van de verzendbevestiging kunt u er doorgaans vanuit gaan dat de bestelling de (werk)dag erna afgeleverd wordt, dit is dan ook (m.u.v. brievenbuspakjes zonder track&trace) te volgen via een track&trace linkje in de e-mail. Bij foutieve of onvolledige adresgegevens kan de levering vertraging oplopen, wij zullen dan contact opnemen en de juiste gegevens opnieuw te verwerken.
 
Onze pakketjes worden met DHL of PDP (brievenbus) verzonden. De chauffeur doet 2 afleverpogingen, als er niemand aanwezig is tijdens deze afleverpogingen dan zal een poging gedaan worden het pakketje bij één van de buren af te leveren of wordt deze afgegeven op een pakketpunt bij u in de buurt.. Er zal altijd een notificatiebriefje bij u in de brievenbus gedaan worden.
Verzendkosten
Hair-care-by-Carmen.nl hanteert standaard verzendkosten tot een bestelbedrag van € 15,- De verzendkosten voor Nederland zijn € 3,99 voor een brievenbuspakje en € 5,99 voor een pakket. Bestellingen naar België worden altijd in een pakket verzonden, de verzendkosten hiervoor zijn € 7,99.
Als het bestelbedrag hoger is dan € 15,- dan zal de bestelling gratis worden verzonden!